OS Országos Sajtószolgálat
2018. június 19. kedd
Ismertető


2017. április 21., péntek 14:52

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleménye
    Budapest, 2017. április 21., péntek (OS) - Új tornateremmel gazdagodik Andocs általános iskolája

    A Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében megvalósuló beruházást a programot irányító fejlesztési tárca részéről Boros Anita vagyongazdálkodásért felelős helyettes államtitkár adta át 2017. április 21-én.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium irányítása alatt felgyorsult a program végrehajtása, melynek első ütemében sorra épülnek az új létesítmények országszerte. Az Andocsi Szent Ferenc Általános Iskolában egy bútorokkal és sporteszközökkel teljesen felszerelt tornatermet adtak át. Ez a hazai finanszírozású beruházás nem csak a mindennapos testnevelésóráknak biztosít méltó körülményeket, hanem a település közösségi rendezvényeinek és kulturális eseményeinek is otthont adhat.

Boros Anita helyettes államtitkár az ünnepélyes eseményen kiemelte: "Ez a település, amelynek a legnehezebb időkben is megtartó erőt adott a hit, most egy olyan új létesítménnyel gazdagodik, amely reményeink szerint tovább erősíti közösségének összetartását, és amely meghatározó helyszíne lehet nem csak az iskola, de Andocs teljes lakossága kulturális- és sportéletének."

A Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében Somogy megyében a már átadott görgetegi és andocsi tornaszobán kívül Nagyberényben épül tornaterem.

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium
Kommunikációs Főosztály

Budapest-Andocs, 2017. április 21.

     Kiadó: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.