OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2017. április 24., hétfő 15:14

A Korkedvezményes Nyugdíjasok Országos Érdekvédelmi Egyesületének közleménye
    Budapest, 2017. április 24., hétfő (OS) -

    Kónya Péter független képviselő a mai napon levélben fordult az ellenzéki pártok vezetőhez, megismertetve őket a "VÁLASZTÁSI 1 X 1 Orbán Viktor és a FIDESZ 2018-as leváltására" koncepciójával, amelyet követve az ellenzéki pártok eséllyel vághatnak neki a 2018-as választásoknak.
    A KNOÉ egyetért a képviselő azon gondolataival, hogy A FIDESZ által kialakított centrális erőtérben, a jelenlegi választási rendszer mellett Kormányváltásra csak abban az esetben van esélye az ellenzéki pártoknak, ha félretéve ideológiai ellentéteiket, korábbi sérelmeiket, készek közös áldozat vállalásra és a 2018-as választásokat megelőzően legalább egy technikai jellegű választási megállapodást megkötnek.
Ezért Egyesületünk felszólítja az ellenzéki pártok vezetőit, hogy egy reményteli kormányváltás érdekében, érdemben tanulmányozzák a képviselő által elkészített tanulmányt és vegyenek részt a meghirdetett egyeztetésen! Úgy véljük így a jogtalanúl visszaható hatállyal megvont szolgálati nyugdíjunkat is visszakaphatjuk!

     Kiadó: Korkedvezményes Nyugdíjasok Országos Érdekvédelmi Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.