OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2017. április 26., szerda 14:37

A Földművelésügyi Minisztérium közleménye (3. rész)
    Budapest, 2017. április 26., szerda (OS) - HUNGALIMENTARIA 2017 konferencia

    Zanathy László a WESSLING Hungary Kft. ügyvezető igazgatója a gyerekei aznapi uzsonnájához szükséges csomagolóanyagokat mutatta be a vaj műanyag dobozától az üdítős dobozokig. Kiemelte, hogy amint 25 évvel ezelőtt a laboratóriumhálózatot alapító Erwin Wessling is hitt a magyarországi sikerben, ugyanúgy az itt megjelent szakemberek is mindannyian hisznek abban, hogy a közös munkával sokat tehetünk az élelmiszer-biztonságért.

A két napos rendezvényen mintegy 60, az ágazatokban érintett szakember tart előadást együtt elemezve a biztonság, a táplálkozási érték, a jogszerűség, az erkölcs, az élelmiszerek valamint a takarmányok vizsgálatára fordított munka összefüggéseit, a létrehozható össztársadalmi érték felbecsülhetetlen jelentőségét.

     Kiadó: Földművelésügyi Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.