OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2017. május 9., kedd 15:54

A Szcientológia Egyház Központi Szervezet közleménye
    Budapest, 2017. május 9., kedd (OS) - 67 éves évfordulóját ünnepli az egyik legbefolyásosabb könyv, amit valaha az emberi elméről írtak

    1950. május 9-én jelent meg L. Ron Hubbard emberi elméről írt könyve, Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya címmel.

A könyv annak idején futótűzként járta be az USA-t és a New York Times bestseller listájára került. Hamarosan más nyelvekre is lefordították és azóta egy világszintű mozgalmat indított el.

Úgy tűnik, hogy a Dianetika kiállta az idő próbáját, a 21. században is töretlen népszerűségnek örvend, 4,8 másodpercenként veszi a kezébe valahol a világon egy új olvasó egy példányát.

A könyvet a 20. század tíz legjelentősebb nem szépirodalmi jellegű műve közé sorolja olvasói szavazatai alapján a Random House Modern Library. A Dianetikát használó csoportok mára már több mint 160 országban vannak jelen és minden héten növekszik a számuk.

Magyarországon is ünnepelnek a Dianetikusok május 9-én a Dianetika 67. születésnapja alakalmából.

A magyar Dianetikusok azt állítják, hogy rendelkeznek megoldásokkal azokra a problémákra, amelyekkel egyénileg és társadalmi szinten szembenézünk.

Társaságukat az összefogás jellemezi, aktívan részt vesznek társadalomjobbító tevékenységekben is.

További információk: http://www.scientology-budapest.org/

     Kiadó: Szcientológia Egyház Központi Szervezet

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.