OS Országos Sajtószolgálat
2018. május 21. hétfő
Ismertető


2017. május 12., péntek 12:45

A Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének közleménye
    Budapest, 2017. május 12., péntek (OS) - Pályázati felhívás 18-30 éves nagyothalló fiatalok részére, "Tudom, hogy én is képes vagyok rá! 2017" címmel.

    A Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ) a Siemens és Signia hallókészülékek gyártójával együttműködésben pályázatot hirdet nagyothalló fiatalok számára.

A pályázat céljai:
1. Szeretnénk megmutatni a világnak, hogy a hallókészüléket viselő, nagyothalló fiatalok ugyanúgy képesek sikeresen helytállni a tanulásban és a munkában, mint az ép hallású társaik. Olyan példaképeket keresünk, akik arcuk és nevük vállalásával a nyilvánosság előtt is bemutatkoznának.
2. Szeretnénk a nyilvánosságot vállaló, ambíciózus pályázók példájával bátorítani azokat a nagyothalló fiatalokat és családtagjaikat, akik aggódnak amiatt, hogy a hallássérülés hátráltathatja őket céljaik elérésében.
3. Szeretnénk támogatni a pályázók egyikének továbbtanulását azáltal, hogy biztosítjuk számára a ma elérhető legmodernebb hallókészülékeket és az opcionális tartozékok egyikét.

A pályázaton 18-30 év közötti fiatalok vehetnek részt, akik felsőoktatási hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek vagy szakképzésben (felnőttképzésben) vesznek részt, vagy tervezik, hogy továbbtanulnak.

A pályázat beérkezésének határideje: 2017. június 15.

A tájékoztatás nem teljes körű. További információk:
e-mail: igazgato@sinosz.hu
www.sinosz.hu/nagyothallo-fiatalok-figyelem/  
www.signia.hu/palyazat2017

     Kiadó: Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.