OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2017. május 17., szerda 20:36

A Demokrata Párt közleménye
    Budapest, 2017. május 17., szerda (OS) - Megvárjuk amíg kirúgják a magyarokat az Unióból vagy időben elzavarjuk Orbánt. Nem adhatunk esélyt Orbánnak és bandájának, hogy eltöröljék a rendszerváltást.

    A FIDESZ hazugságaival ellentétben még a saját európai néppárti képviselőtársaik nagy része is a magyar kormány fékevesztett rombolásával szemben foglalt állást, amikor a hetes cikkelyt kilátásba helyzték. A képviselők szerint súlyosan romlott a demokrácia és jogállamiság állapota hazánkban. Kijelentették, hogy a vitatott törvényeket fel kell függeszteni vagy vissza kell vonni. Valamint szigorúan ellenőrizni kell az uniós források elköltését.

A magyar nemzet felelőssége, hogy meddig engedi a pénzdiktatúrát működni Magyarországon, meddig hagyjuk az Uniós pénzek ellopását, a civil szervezeteink megbélyegzését és az orosz érdekek kiszolgálását.

A Demokrata Párt felszólítja a kormányt, hogy adja át az ország vezetését egy európai értékeket valló, a nemzet egységét képviselő új kormányzatnak, és ezzel vessen véget a hazánkat a politikai színtéren a diktatúrák felé sodró politikájának.

Bejelentjük, hogy a magyar lakosság felé tömegtájékoztató kampányt indítunk, hogy minden választópolgár tisztában legyen annak következményeivel, amit az Orbán-rezsim elkövet.

A demokraták elsöprik a pénzdiktatúrát.

http://demokratapart.eu
     Kiadó: Demokrata Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.