OS Országos Sajtószolgálat
2018. május 21. hétfő
Ismertető


2017. május 19., péntek 15:12

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. május 19., péntek (OS) - Mikor lesz végre eredménye az ORÖ elleni eljárásoknak?

    A Jobbik nyomatékosan kéri az évek óta csak nyomozgató hatóságokat: vonják felelősségre a korrupt cigány vezetőket, és állítsák helyre az ORÖ törvényes működését. Ha ez nem megy, álljanak a nyilvánosság elé, és mondják ki, hogy az ORÖ-re nem vonatkoznak a törvények. Ebben az esetben viszont az ORÖ-t jobb, ha behintjük sóval: nincs szükség olyan roma önkormányzatra, amely az elvert milliárdok ellenére nem szól másról, mint olyan cigány vezetőkről, akik ha kell a sajátjaikat is meglopják.

A Jobbik 2018-tól a korrupt cigány politikusokat is el fogja számoltatni, rájuk sem vár más, mint vagyonadó és vagyonelkobzás, hogy jusson pénz bérekre, nyugdíjakra, egészségügyre és oktatásra.

Jakab Péter, a Jobbik szóvivője
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.