OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2017. május 22., hétfő 11:35

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. május 22., hétfő (OS) - El a kezekkel a Budapest Parktól

    Az elmúlt napokban jelentették be, hogy MSZP-s javaslatra Fidesz-támogatással bezárnák Budapest és egyben Magyarország egyik legnépszerűbb, legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyét, a Budapest Parkot, a fiatalok egyik kedvenc közösségi terét, ahol évek óta a kortárs pop-rock zenekarok legjava is fellép, hogy megmutassa magát és tudását a közönségnek. Tavaly több mint 330 ezren buliztak a Budapest Parkban – senkit sem zavarva, hiszen több kilométeres körzetben nincs lakóház, és a népszerű szórakozóhely mégis központi, jól megközelíthető helyen van.

A LiFT - Liberális Fiatalok Társasága (a Magyar Liberális Párt ifjúsági szervezete) valamint a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) tiltakozik az átgondolatlan elképzelés ellen, és nagyon bízik benne, hogy nem csupán egy újabb ingatlanspekuláció áldozata lenne a P+R parkolónak kinézett terület. Számos budapesti, fideszes önkormányzat – többek között a ferencvárosi is – következetes törekszik arra, hogy a szórakozó-negyedeket leradírozzák Budapest térképéről, mondván, a lakókat zavarják ezek a rendezvények. Most azonban egy olyan helyszínre esett a választás, melynek bezárásával megszűnne Budapest egyik legnagyobb és legkedveltebb szezonális szórakozóhelye, és ezáltal megszüntetnék emberek százezreinek az olcsó szórakozási lehetőségeit. A Budapest Parkon kívül legközelebb Bécsben van hasonló méretű szabadtéri szórakozóhely.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.