OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2017. május 22., hétfő 11:44

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. május 22., hétfő (OS) - Az LMP tiltakozik az MSZP Budapest Park bezáratására tett javaslata ellen -

    Pál Tibor, a ferencvárosi MSZP önkormányzati képviselője több alkalommal is interpellációval élt Bácskai János IX. kerületi polgármester felé, amelyben azt kérdezte, illetve javasolta, hogy a Budapest Park megszüntetése mellett kezdeményezze a Fővárosi Önkormányzatnál a terület parkolóvá alakítását.

A ferencvárosi LMP határozottan tiltakozik a kezdeményezés ellen, ugyanis a Budapest Park az egyetlen olyan szórakozóhely Ferencváros területén, amely a fiatalok számára színvonalas koncerteket és szórakozási lehetőséget biztosít.

A hivatkozott lakossági panaszok immáron okafogyottá váltak, tekintettel arra, hogy a Budapest Park koncertjei 22 órakor véget érnek, valamint, hogy a korábbi, hivatalos zajszintmérések sem mutattak ki a megengedett határértékeken túli zajszennyezést.

A Budapest Park bezáratásának Fidesz általi támogatása immáron sokadik példája annak, hogy helyi szinten a Fidesz és az MSZP képviselői kéz a kézben menedzselik Ferencváros ügyeit. A helyi MSZP ahelyett, hogy a ferencvárosi lakosság érdekeit képviselné például a ferencvárosi ingatlanmutyi kapcsán, láthatóan a fiatalok ellen kívánnak hangolni, aktív Fidesz támogatást élvezve.

     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.