2024. április 24. szerda

2017. május 22., hétfő 11:44

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. május 22., hétfő (OS) - Az LMP tiltakozik az MSZP Budapest Park bezáratására tett javaslata ellen -

Pál Tibor, a ferencvárosi MSZP önkormányzati képviselője több alkalommal is interpellációval élt Bácskai János IX. kerületi polgármester felé, amelyben azt kérdezte, illetve javasolta, hogy a Budapest Park megszüntetése mellett kezdeményezze a Fővárosi Önkormányzatnál a terület parkolóvá alakítását.

A ferencvárosi LMP határozottan tiltakozik a kezdeményezés ellen, ugyanis a Budapest Park az egyetlen olyan szórakozóhely Ferencváros területén, amely a fiatalok számára színvonalas koncerteket és szórakozási lehetőséget biztosít.

A hivatkozott lakossági panaszok immáron okafogyottá váltak, tekintettel arra, hogy a Budapest Park koncertjei 22 órakor véget érnek, valamint, hogy a korábbi, hivatalos zajszintmérések sem mutattak ki a megengedett határértékeken túli zajszennyezést.

A Budapest Park bezáratásának Fidesz általi támogatása immáron sokadik példája annak, hogy helyi szinten a Fidesz és az MSZP képviselői kéz a kézben menedzselik Ferencváros ügyeit. A helyi MSZP ahelyett, hogy a ferencvárosi lakosság érdekeit képviselné például a ferencvárosi ingatlanmutyi kapcsán, láthatóan a fiatalok ellen kívánnak hangolni, aktív Fidesz támogatást élvezve.

Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)