OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2017. május 22., hétfő 12:06

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2017. május 22., hétfő (OS) - DK: Ha nem buktatjuk meg, Orbán egymillió magyart üldözhet el az országból

    A KSH Népességtudományi Kutatóintézetének friss kutatása szerint a 18-40 éves korosztályban 680 ezren fontolgatják, 370 ezren pedig valóban külföldre költözhetnek a következő években. A Fidesz országkiürítési programja jól működik, mert ha ez bekövetkezik, akkor az elmúlt évek kivándorlóinak legalább félmilliós táborával együtt az Orbán-kormány alatt már egymillióan hagynák el az országot.

A Demokratikus Koalíció szerint a magyar történelemben Orbán Viktor üldözte el a legtöbb magyart az országból és ő szakította szét a legtöbb magyar családot is. A DK szerint a több százezer Nyugat-Európába vágyó magyart csak az tarthatná vissza, ha Magyarország újra egy európai elköteleződésű demokratikus jogállam lenne, ahol nem csak kuporgatni és túlélni, hanem tisztességesen és európai módon élni is lehetséges. A DK szerint 2018-ban rendszerváltásra van szükség, különben szó szerint kiürül az ország.

Gréczy Zsolt
Szóvivő
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.