OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2017. május 22., hétfő 13:59

A Jobbik parlamenti frakciója közleménye
    Budapest, 2017. május 22., hétfő (OS) - A Jobbik kiáll a Budapest Park mellett!

    A Jobbik és a Jobbik Ifjúsági Tagozat felháborítónak tartja azt a tervezetet, mely szerint a Fidesz az MSZP-vel karöltve akarja megszüntetni a Budapest Parkot, a főváros legnépszerűbb szórakozóhelyét. A Jobbik külön botrányosnak tartja Bácskai János fideszes polgármester hozzáállást a fiatalokhoz, hiszen ő már 2015-ben leszögezte, hogy azon lesz, hogy minél hamarabb parkolási övezet legyen a Budapest Park területén "még ha ez a fiatalság rovására is lenne."
Ez a lépés is remekül példázza ezen két párt fiatalokkal kapcsolatos politikáját, hiszen sosem volt számukra szempont, hogy az ifjúságért tegyenek és az ő érdeküket szem előtt tartsák. Ezt támasztja alá számos korábbi lépésük is, és ez után nem csoda, hogy a fiatalok százezerszámra akarják itt hagyni a hazánkat, hiszen miután tönkretették az oktatást és létbizonytalanságba taszították a fiatalok ezreit, most már a szórakozási lehetőségeiket is korlátozni akarják.
A Jobbik szerint a Budapest Park azon közkedvelt szórakozóhelyek egyike, ahol az ifjúság biztonságos és kulturált körülmények között tud szórakozni. Ezért felszólítjuk a Fideszt és az MSZP-t, hogy azonnal hagyják abba a Budapest Park vegzálását és inkább a fiatalok problémáinak megoldásán dolgozzanak

Farkas Gergely,  országgyűlési képviselő, Jobbik Ifjúsági Tagozatának elnöke
     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.