OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2017. május 22., hétfő 14:44

DÉLUTÁNI VÁRHATÓ - BELPOLITIKA
    Budapest, 2017. május 22., hétfő (MTI) - Tájékoztatjuk előfizetőinket, hogy ma 15 óra után az alábbi témák feldolgozását tervezzük:

    
     BUDAKESZI
     - 18.30: Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára sajtótájékoztatót tart "Álljunk ki Magyarországért!" címmel.

     BUDAPEST
     - Az Országgyűlés plenáris ülése    
     - 14.00: Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár és Schanda Tamás európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár az egészségügyi humánerőforrás-fejlesztést célzó EFOP-pályázattal kapcsolatos bejelentést tesz.
     - 14.00: Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter sajtótájékoztatót tart "Egyedül a magyar határkerítés nyújt megbízható védelmet az illegális bevándorlással szemben" címmel. (+ FOTÓ)
     - 18.00: A Nemzetstratégiai Kutatóintézet és a Budapesti Székely Kör rendezvényén Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány elnöke előadást tart "Arra születtél, hogy ajándék legyél" címmel. A rendezvényen köszöntőt mond Bagdy Gábor főpolgármester-helyettes, Szász Jenő, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke és Ferencz Vilmos, a Budapesti Székely Kör elnöke.

     KESZTHELY
     - 18.30: Kövér László, az Országgyűlés elnöke "Álljunk ki Magyarországért!" címmel tart sajtótájékoztatót, majd lakossági fórumot.

A szerkesztőség ügyeleti telefonszáma: 441-9110
Az MTI 24 órán keresztül hívható központi ügyeleti telefonszáma: (36-1) 441-9350

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.