OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2017. május 23., kedd 11:57

A Miniszterelnökség közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. május 23., kedd (OS) - Latorcai Csaba köszöntötte a Gazdálkodási Tudományos Társaságok Szövetsége ünnepi közgyűlését

    Külön szólt arról, hogy a 2018. évi költségvetés a munkából élők költségvetése lesz, több esélyt kínálva mindazok számára, akik magukat és családjukat munkából tartják el. A cél a teljes foglalkoztatottság elérése, a családok további támogatása, valamint az ország biztonságának megerősítése.

Ennek érdekében oktatásra 81 milliárd forinttal; egészségügyre 102 milliárd forinttal; nyugdíjakra, családtámogatására, szociális területre 287 milliárd forinttal többet szán a költségvetés. Mindemellett a rendvédelem és a közbiztonság megerősítése 83 milliárd forinttal, míg a gazdaságfejlesztés 205 milliárd forinttal több forrásban részesül.

A Gazdálkodási Tudományos Társaság 1992-ben alakult meg. 2001-től Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetségeként, mint tudományos, szakmai, érdekképviseleti közhasznú szervezet tevékenykedik, melynek egyéni és jogi tagjai, országos és megyei tagozatai vannak. A Szövetség megalakulásától legfontosabb feladatának tekinti a nemzetgazdaság fejlesztésének, modernizációjának segítését, az értékek védelmét, előállítását.

     Kiadó: Miniszterelnökség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.