OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2017. május 24., szerda 16:16

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. május 24., szerda (OS) -

    Állítólag nem kizárt, hogy nagyjából éppen ez az összeg kötött ki egy pécsi kötődésű, Hollandiában élő magánszemély bankszámláján, és ez kelthette fel a holland hatóságok figyelmét, ami alapján a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság folytat nyomozást jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés büntette miatt.
Mindebből jól látszik, hogy Páva Zsolt, Csizi Péter, Hoppál Péter és a többi fideszes képviselő alkalmatlan arra, hogy Pécs városát képviselje. Mindeközben pécsi fideszes körökben már többen Páva Zsolt lemondásáról beszélnek. 
Számomra nem kérdés, hogy Páva Zsoltnak távoznia kell a város éléről, és magával kell vinnie a többi fideszes képviselőt is, akik egyetemlegesen felelősek azért, hogy Pécs a magyarországi nagyvárosok rangsorában sereghajtó.
Pécs, 2017. május 24.

Berkecz Balázs
az Együtt alelnöke

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.