OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2017. június 9., péntek 13:26

A Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány közleménye
    Budapest, 2017. június 9., péntek (OS) - Ismét továbbképzéseket indít a Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány

    A korábbi évekhez hasonlóan idén is akkreditált lovasterapeuta képzést indít a Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány. Az országban egyedülálló programra olyan gyógypedagógusok és gyógytornászok jelentkezését várjuk, akik az Alapozó ismeretek a lovasterápiáról elnevezésű (Alapítási eng. ny. sz. 575-47/2017) 110 órás alapképzés elvégzése után a Lovasterapeuta képzés hippoterápia szakágon elnevezésű (Alapítási eng. ny. sz. 575-49/2017) 120 órás vagy a Lovasterapeuta képzés gyógypedagógiai lovaglás és lovastorna szakágon elnevezésű (Alapítási eng. ny. sz. 575-48/2017) 120 órás képzésben szeretnének továbbtanulni.
A jelentkezési kérelemhez rövid szakmai önéletrajzot, valamint az alapképzettséget igazoló dokumentum fénymásolatát kell csatolni.
Az Alapozó ismeretek a lovasterápiáról elnevezésű képzés várhatóan 2017 októberében indul, a lovas felvételi vizsgákra szeptember folyamán kerül sor. A képzést sikeresen teljesítő résztvevők 2018-ban kapcsolódhatnak be a lovasterapeuta képzésekbe az említett két szakágon.
Részletes információk a www.lovasterapia.hu weboldalon találhatók a "Képzések" menüpont alatt, illetve segítség az mltsz@gyermekmento.hu e-mail címen kérhető.

     Kiadó: Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.