OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2017. június 16., péntek 20:13

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. június 16., péntek (OS) - Újabb fideszes hazugságot cáfolunk, itt vannak a konkrét számadatok

    A Fidesz-KDNP politikusai és a kormány propagandasajtója orbitális hazugságokat állítanak a Jobbik óriásplakát-kampányáról. Akkor is hazudnak, amikor azzal vádolnak minket, hogy 2,5 milliárd forintba került volna eddig a közterületi kampányunk. Bizonyára a kormány a saját, közpénzmilliárdokat pazarló reklámkampányainak költségeiből indulnak ki, amelyeket magasan a piaci ár felett számláztatnak le a Fideszhez közel álló médiacégekkel azért, hogy a kormánypropagandát hirdető cégeket az adófizetők pénzén megtámogassák, mivel azok a piacról aligha tudnának megélni.

A Jobbik a honlapján eddig is nyilvánosságra hozta, hogy április és május hónapban mennyi plakáthelyet bérelt, és a mai napon a korábbi ígéret szerint a júniusi adatsor végleges számait is frissítettük.

Emellett ezennel hivatalosan nyilvánosságra hozzuk, hogy április hónapra vonatkozóan 27 359 917 forintba, május hónapra vonatkozóan pedig 26 797 472 forintba került a közterületi kampányunk. Ezekben a számokban természetesen még nincsenek benne a rongálás miatti költségek: sérült eszközök, csereplakátok és az újraragasztás költségei. Ezeknek az előreláthatólag több milliós költségeknek az összesítése még folyamatban van.

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.