2024. április 24. szerda

2017. június 18., vasárnap 10:58

A Perspektíva a Jövőért Alapítvány közleménye
    Budapest, 2017. június 18., vasárnap (OS) - A gyermeki szeretet szép megnyilvánulásainak lehettünk tanúi "Apák napjára"A nyugati kultúra egy része látványosan gyökeret vert kis hazánkban, ilyen pl.a "Valentin nap".Az Apák napját a világon sok helyen megünneplik más-más időpontban, de ez kevésbé vert gyökeret nálunk, pedig a szerelem néha kevésbé bizonyul tartósnak. Az apaság vállalásának felelősségteljes döntése viszont egy életen át tart és minta lehet a következő nemzedékek számára. A Perspektíva a Jövőért Alapítvány 2017.évi  Apák napjára kiírt pályázatára közel 300 meghatóan szép írásban tett vallomás és rajz érkezett az országból.

2017.évi  Apák napjára kiírt pályázatára közel 300 meghatóan szép írásban tett vallomás és rajz érkezett az országból, melynek nagy része a pedagógusoknak volt köszönhető, akik az órai foglalkozás alkalmával kérdezték meg a gyerekeket az apáról és nagyapákkal való kapcsolatról.
A pályázat értékelése nehéz volt, mert mindenkinek díjat kellett volna adnunk. A zsűrinek mégis döntenie kellett így az alábbi sorrend alakult ki: I.helyezést Adorján Fruzsina 6.c osztályos tanuló ért el az Aqvicum Két tanításinyelvű Iskola tanulója,II.helyezésben Rátkai Júlia a Pannonia Német Nemzetiségű 4.c osztályos tanulója részesült.,III. helyezést Mátyus Tamás a Debreceni Benedek Elek Iskola tanulója kapott. További könyvjutalumban Bartucz Anna Ceglédberceli 6.a osztályos, Tolmácsi Gergely Dunakeszi 6.osztályos, valamint Tóth Balázs Ócsai diák részesült.Köszönjük!További részleteket a honlapunkon közlünk.
     Kiadó: Perspektíva a Jövőért Alapítvány