OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2017. június 18., vasárnap 10:58

A Perspektíva a Jövőért Alapítvány közleménye
    Budapest, 2017. június 18., vasárnap (OS) - A gyermeki szeretet szép megnyilvánulásainak lehettünk tanúi "Apák napjára"A nyugati kultúra egy része látványosan gyökeret vert kis hazánkban, ilyen pl.a "Valentin nap".Az Apák napját a világon sok helyen megünneplik más-más időpontban, de ez kevésbé vert gyökeret nálunk, pedig a szerelem néha kevésbé bizonyul tartósnak. Az apaság vállalásának felelősségteljes döntése viszont egy életen át tart és minta lehet a következő nemzedékek számára. A Perspektíva a Jövőért Alapítvány 2017.évi  Apák napjára kiírt pályázatára közel 300 meghatóan szép írásban tett vallomás és rajz érkezett az országból.

    2017.évi  Apák napjára kiírt pályázatára közel 300 meghatóan szép írásban tett vallomás és rajz érkezett az országból, melynek nagy része a pedagógusoknak volt köszönhető, akik az órai foglalkozás alkalmával kérdezték meg a gyerekeket az apáról és nagyapákkal való kapcsolatról.
A pályázat értékelése nehéz volt, mert mindenkinek díjat kellett volna adnunk. A zsűrinek mégis döntenie kellett így az alábbi sorrend alakult ki: I.helyezést Adorján Fruzsina 6.c osztályos tanuló ért el az Aqvicum Két tanításinyelvű Iskola tanulója,II.helyezésben Rátkai Júlia a Pannonia Német Nemzetiségű 4.c osztályos tanulója részesült.,III. helyezést Mátyus Tamás a Debreceni Benedek Elek Iskola tanulója kapott. További könyvjutalumban Bartucz Anna Ceglédberceli 6.a osztályos, Tolmácsi Gergely Dunakeszi 6.osztályos, valamint Tóth Balázs Ócsai diák részesült.Köszönjük!További részleteket a honlapunkon közlünk.
     Kiadó: Perspektíva a Jövőért Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.