OS Országos Sajtószolgálat
2018. május 21. hétfő
Ismertető


2017. június 19., hétfő 13:26

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2017. június 19., hétfő (OS) - DK: Már Románia is megelőzte a “működő reformok" “jobban teljesítő" “erős és büszke" Magyarországát

    Az Eurostat 2016-os adatai szerint Románia beérte Magyarországot az egyéni fogyasztás mutatója alapján. 2005-ben a Gyurcsány-kormány alatt hazánk még dobogós volt a térségben, Orbán alatt 2016-ra már csak a bolgárokat és a horvátokat előzzük. A “működő reformok" “jobban teljesítő" “erős és büszke" Magyarországánál mára szinte mindenki jobban él még Kelet-Európában is.

A Demokratikus Koalíció szerint az Orbán-kormány nyomorba taszította az országot, a magyarok Orbán Viktor miatt élnek rosszabbul, mint a románok. A DK szerint a 2018 utáni Magyarországnak nem a Mészáros Lőrincekről, hanem újra azokról kell szólnia, akik korán kelnek és keményen dolgoznak azért, hogy eltartsák a családjukat. Ennek az első lépése kell legyen az Orbán-rendszer leváltása a jövő évi választásokon.

Molnár Csaba
ügyvezető alelnök, európai parlamenti képviselő
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.