2017. június 23. péntek

2017. június 19., hétfő 15:15

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2017. június 19., hétfő (OS) - DK: Egyetértünk Semjén Zsolttal

Semjén Zsolt azt mondta ma egy konferencián, hogy "Magyarország egészségügyi teljesítménye nemzetközi téren is figyelemreméltó". Igaza van Orbán helyettesének, hiszen 2008-ban a Gyurcsány kormány alatt a 14. volt a magyar egészségügy az egyik legalaposabb európai összehasonlításban, az EHCI-ben, most már csak a 30.
Orbánék alatt 16 helyet estünk vissza a listán: míg Gyurcsány alatt olyan országokat előztünk, mint Írország, Olaszország vagy Spanyolország, mára csak Albániát és Montenegrót sikerült megelőzni. Ez valóban nemzetközi szinten is figyelemreméltó.

Mi lettünk Európa számára a rossz példa.

DK sajtóiroda

Kiadó: Demokratikus Koalíció