OS Országos Sajtószolgálat
2018. június 19. kedd
Ismertető


2017. június 19., hétfő 15:33

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2017. június 19., hétfő (OS) - Megelőzhető lett volna a hűtőkocsiba zárt menekültek tragikus halála?

    Egy német napilap tényfeltáró cikke szerint a magyar hatóságok késlekedése is közrejátszhatott abban, hogy 2015 augusztusában 71 menekült fulladt meg egy embercsempész banda hűtőkocsijában.

A jövőbeli hasonló tragédiák elkerülése és a magyar rendőrség nemzetközi tekintélyének megóvása szempontjából fontosnak tartom e szörnyű bűncselekmény körülményeinek feltárását és a magyar hatóságok ügyben végzett felderítő munkájának tárgyilagos bemutatását és értékelését.

Ezért a mai napon levélben kértem tájékoztatást Pintér Sándor belügyminisztertől az embercsempész banda ügyében korábban folytatott felderítő munka részleteiről, a rögzített telefonbeszélgetések feldolgozásának menetéről.

Molnár Zsolt,
a Nemzetbiztonsági bizottság elnöke

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.