OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2017. június 26., hétfő 12:56

A Miniszterelnökség közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. június 26., hétfő (OS) - Egyre többen érdeklődnek az uniós pályázatok iránt. Megduplázódott a Széchenyi Programiroda ingyenes szolgáltatásait keresők száma.

    Az uniós pályázatok gyorsított kiírásával összhangban idén eddig több mint kétszer annyi érdeklődőnek nyújtott ingyenes pályázati segítséget a Széchenyi Programiroda, mint az előző év azonos időszakában. A Miniszterelnökség alatt működő Széchenyi Programiroda a legnagyobb állami fejlesztéspolitikai tanácsadó vállalat. Térítésmentes szolgáltatásai a pályázati ötletadástól és előkészítéstől, a projekttervezésen és a konkrét megvalósításhoz kapcsolódó szakmai közreműködésen át, egészen a projektzárásig, szinte minden területre kiterjednek.

"A társaság munkatársai 2017-ben eddig összesen mintegy 23.200 esetben adtak tanácsot vagy tájékoztatást az uniós pályázati lehetőségekkel kapcsolatban. Ebből több mint 17.600 ügyfelet személyes találkozókon, közel 5.600 érdeklődőt saját szervezésű települési fórumainkon és konferenciáinkon keresztül értünk el" – mondta Schultz Gábor, a Széchenyi Programiroda ügyvezetője.
     Kiadó: Miniszterelnökség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.