OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2017. június 26., hétfő 14:43

Az Emmi - Szociális és Társadalmi Felzárkózásért Felelős Államtitkárság közleménye (3. rész)
    Budapest, 2017. június 26., hétfő (OS) -

    Elige Vitam-díj
Gottl Egonné 1989-től, megalakulása óta dolgozik az Emberbarát Alapítványnál. Kiemelkedő érdemei vannak az élmény-és játékpedagógia módszereinek a terápiába való bevezetésében.
Bánhegyi Péter rendőr alezredes 2013 óta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Felderítő Osztályának vezetője. Irányításával új felderítési módszerek bevezetésével, alkalmazásával sikerült hatékonyabbá és gyorsabbá tenni a nyomozások lefolytatását.
A Miniszter Elismerő Oklevele
Benke Gábor Lajos a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság címzetes rendőr alezredese munkájának köszönhetően nagy mennyiségű kábítószerek javarészt szervezett bűnözői csoportoktól kerültek lefoglalásra még az utcára kerülés és a hígítás előtt, így nagyságrendileg több százezer adag kábítószer nem jutott el a fogyasztókhoz tevékenysége nyomán.
Budán Ferenc Zoltán addiktológiai konzultáns másfél évtizede dolgozik az addiktológiai ellátás frontvonalában, a Szigetvári Városi Kórház alkohológiai osztályán, ahol több ezer alkoholbeteg sikeres felépülésének volt részese.
Csesztregi Tamás úttörő szerepet játszott az új pszichoaktív anyagok generikus tulajdonságokon alapuló jogi szabályozás szakmai megalapozásában. Jelentősen hozzájárult, hogy elkészülhessen, és nyomtatott formában megjelenhessen az európai kábítószer-vizsgáló laboratóriumok számára alapvető fontosságú Szakmai Útmutató.
     Kiadó: Emmi - Szociális és Társadalmi Felzárkózásért Felelős Államtitkárság

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.