OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2017. június 26., hétfő 15:24

A Jobbik parlamenti frakciója közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. június 26., hétfő (OS) - A Fidelitas továbbra is a mélyrepülés útján

    Böröcz László és az általa vezetett Fidelitas folytatja azt a mélyrepülését, amely alapján lassan már a napi vicc rovatba sorolják be a szervezet híreit. Bár a szervezet elnöke ahhoz túl gyáva, hogy nyílt vitára álljon ki velem a fiatalok helyzetéről, sőt, jellemző módon még válaszolni se mert a kihívásomra, de a kormány házi propaganda-sajtójának alákérdezéseire is sikerült orbitális butaságokat nyilatkozni.

Az interjúban ugyanis szó esett az elvándorlás kérdéséről, ami kapcsán a Jobbik felháborítónak tartja azt a hozzáállást, ahogyan Böröcz László bagatellizálja ezt a problémát, és az érdemi lépések megtételének sürgetése helyett mentegeti a kormányt. Elképesztő az a szándékos csúsztatás is, ahogy összekeveri a saját szándékból külföldre távozó fiatalokat azokkal a százezrekkel, akik kényszerből hagyják el az országot.


     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.