2024. április 24. szerda

2017. június 26., hétfő 15:24

A Jobbik parlamenti frakciója közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. június 26., hétfő (OS) - A Fidelitas továbbra is a mélyrepülés útján

Böröcz László és az általa vezetett Fidelitas folytatja azt a mélyrepülését, amely alapján lassan már a napi vicc rovatba sorolják be a szervezet híreit. Bár a szervezet elnöke ahhoz túl gyáva, hogy nyílt vitára álljon ki velem a fiatalok helyzetéről, sőt, jellemző módon még válaszolni se mert a kihívásomra, de a kormány házi propaganda-sajtójának alákérdezéseire is sikerült orbitális butaságokat nyilatkozni.

Az interjúban ugyanis szó esett az elvándorlás kérdéséről, ami kapcsán a Jobbik felháborítónak tartja azt a hozzáállást, ahogyan Böröcz László bagatellizálja ezt a problémát, és az érdemi lépések megtételének sürgetése helyett mentegeti a kormányt. Elképesztő az a szándékos csúsztatás is, ahogy összekeveri a saját szándékból külföldre távozó fiatalokat azokkal a százezrekkel, akik kényszerből hagyják el az országot.

Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója