OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2017. június 27., kedd 10:51

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2017. június 27., kedd (OS) - Koncepciós paródia lett a szegedi parkolás peréből: még a vádló ügyészség is kért ingyenes parkolást

    Mivel Botka Lászlónak nincsenek eltitkolt ügyei, a Fidesz nevetséges módon az ingyenes szegedi parkolás kérdéséből próbál koncepciós kirakatpert csinálni.

Holott az "ügy" csupán annyi, hogy a szegedi önkormányzati parkolási cég 1996 óta – tehát már a fideszes városvezetés idején is! – ingyenes parkolási lehetőséget adott a város közéleti szereplőinek, közfeladatot ellátó személyeknek, intézményeknek, alkotmánybírónak, rendőrségi vezetőknek, az önkormányzat munkáját segítőknek és a közgyűlés tagjainak.

Az pedig már kész paródia, hogy még a vádat képviselő ügyészség is kért és kapott ilyen parkolási kedvezményt!

Ez a gyakorlat megfelel a magyar törvényeknek, az önkormányzat rendeleteinek, és a többi magyarországi nagyváros parkolási gyakorlatának. Erre próbálja a Fidesz most azt mondani, hogy ez Botka László "bűne".

Szánalmas, hogy az a Fidesz emleget hűtlen kezelést, amelynek az emberei nagyüzemben lopják a közpénzt. Az a Fidesz vádaskodik, amely az elmúlt hét évben széthordta és a csókosai között szétosztotta az országot!

A Fidesz nem véletlenül fél Botka Lászlótól, hisz ő Orbán Viktor egyedüli kihívója. A Fidesz bukását is Botka László fogja bejelenteni 2018-ban.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.