OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2017. június 27., kedd 17:24

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. június 27., kedd (OS) -

    Juhász Péter: Orbán mára teljesen elszakadt a valóságtól
Az Együtt elnökének reagálása Orbán Viktor beszédére
Juhász Péter, az Együtt elnöke szerint Orbán Viktor mai beszédében is csak gyűlölködik, miközben egy szót sem ejt az oktatás válságáról, a rohadó kórházakról, az egyre hosszabb várólistákról, a szegényedő családokról és az elvándorlók százezreiről. Hazánkat keletre, Vlagyimir Putyin karjaiba sodorja Orbán, ami történelmi tévút, csak lemaradást és elszegényedést hoz, és felhatalmazást sem kapott rá senkitől a magyar miniszterelnök.
Orbán Viktor ismét úgy beszélt saját közönsége előtt, hogy gyáván megtagadta annak lehetőségét, hogy a nép és a sajtó valódi kérdéseire kelljen válaszolnia. Ez nem nemzeti konzultáció, hanem nemzeti monológ.
Orbán Viktor mára teljesen elszakadt a magyar valóságtól. Hosszan képes gyűlölködni, megosztani a magyar politikai közösséget, erősíteni a félelmeket, miközben egy szót sem ejt az oktatás válságáról, a rohadó kórházakról, az egyre hosszabb várólistákról, a szegényedő családokról és az elvándorlók százezreiről. Ráadásul a fideszes miniszterelnök hazudik is hazánk jövőjének egyik kulcskérdésében, és ki akarja vonni Magyarországot az Európai Unió szorosabban együttműködő tagállamainak csoportjából, akik most még erősebb szövetségre akarnak lépni. Hazánkat így keletre, Vlagyimir Putyin karjaiba sodorja Orbán, ami történelmi tévút, csak lemaradást és elszegényedést hoz. Ráadásul erre Orbán Viktor t soha, senki nem hatalmazta fel.

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.