OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2017. június 27., kedd 17:40

Az LMP parlamenti frakciójának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. június 27., kedd (OS) - Az LMP a megújuló Magyarországot választja Orbán Viktor Patyomkin-országa helyett -

    A Fidesz választási eredményvárójának is helyszínt adó Bálnában értékelte ma Orbán Viktor minden idők legdrágább, legfeleslegesebb és legoroszbarátabb nemzeti álkonzultációját. Orbán Viktornak ma már kizárólag azok az emberek számítanak, akik 100%-ban egyetértenek vele. Aki nincs velük, az ellenük van. Orbán Viktor tökéletes kommunista logika szerint irányítja az országot: a kritikus újságírókat nem engedi kérdezni, a kritikus civileket nem engedi működni, a kritikus plakátokat leszedeti az utak mellől. Putyin kitalálja, Habony végrehajtja, Rogán meggazdagszik – ez ma az Orbán-kormány működésének három alapelve.

Amit a kormány nemzeti konzultációnak hazudik, az nem nemzeti és nem konzultáció: a magyar nemzeti érdeket nem szolgálja az Európai Unió elleni hangulatkeltés. Nem szolgálja a nemzeti érdeket, hogy orosz szervereken landolnak a kitöltők adatai. Nem szolgálja a nemzeti érdeket, hogy milliárdokat költöttek propagandára, oktatás, egészségügy vagy épp működő tömegközlekedés helyett. És nem konzultáció, csak egy nagyon drága, országos Fidesz-fórum. A valódi konzultációt a Paks 2-ről szóló népszavazás jelentené, amit viszont minden eszközzel gátol a Fidesz. Ma valóban van egy komoly hatalommal bíró ember, aki Orbán asszisztálásával befolyást szerzett Magyarországon, őt úgy hívják, hogy Vlagyimir Putyin.


     Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.