OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2017. június 27., kedd 18:51

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2017. június 27., kedd (OS) -

    A Fidesznek nem lelkendeznie, hanem szégyenkeznie kéne a civil törvény miatt!
Az Együtt reagálása a Fidesz-frakció közleményére
A Fidesz-frakció mai, félrevezető állításokat tartalmazó közleményében azt írta, hogy a magyar emberek elsöprő támogatása mellett fogadta el június 13-án a civilek megbélyegzéséről szóló törvényt az Országgyűlés.
Mindezt Orbán Viktor pártja egy hazug, álszent konzultáció, hazug kérdéseire adott válaszokból vonja le. A Fideszt immár csakis a saját hazugságai érdeklik, és folyamatosan elmegy a valóság, illetve az ország valós problémái mellett.
A Fidesznek nem lelkendeznie, hanem szégyenkeznie kéne amiatt, hogy egy orosz törvényt ültettek át a magyar jogrendbe. Ráadásul az orosz mintára elfogadott illiberális törvény nemcsak hogy felesleges, de nyilvánvaló alkotmányossági problémákat is felvet, hiszen a civil szervezetek átláthatóságát a jelenlegi jogszabályok is biztosítják.

Együtt
    
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.