OS Országos Sajtószolgálat
2018. december 15. szombat
Ismertető


2017. július 3., hétfő 15:38

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2017. július 3., hétfő (OS) - DK: A kormány szégyent hoz az országra, ha még egy vizes VB-t sem tud megrendezni

    El sem merjük képzelni, mi lett volna egy budapesti olimpiával. Hamarosan megérkeznek az úszók, vízilabdázók, műugrók a 2017-es budapesti vizes VB-re, de a rendezvény helyszínei még mindig nincsenek készen. A balatonfüredi helyszínen nincs kész a parkolóház, egy részében áll a víz. A szinkronúszás helyszínén, a Városligetben egyelőre a lelátók állnak, a medencék nincsenek készen, iszap és bűz honol a környéken. Ha mindehhez hozzá vesszük a fő uszoda körüli folyamatos problémákat, akkor a kép még elkeserítőbb. A költségek napról napra százmilliókkal nőnek, most körülbelül 140 milliárd forintnál tartunk, de hosszú még a nap...

A Demokratikus Koalíció szerint a kormány szégyent hoz az országra, ha még egy vizes VB-t sem tud megrendezni. A DK szerint szégyenletes országimázs lesz, ha a kormánynak azt kell majd bejelentenie, hogy százmilliárdok ide, haveri vállalkozók oda, a kormány nem készült el a vizes VB helyszíneivel. Már csak abban bízhatunk, hogy a magyar sportolók sikeresen szerepelnek majd, és lemossák a szégyent, amit a Fidesz okozott.

Oláh Lajos országgyűlési képviselő, DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.