OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2017. július 4., kedd 18:45

Az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány közleménye
    Budapest, 2017. július 4., kedd (OS) - A Zánkai Erzsébet-táborba látogatott a köztársasági elnök felesége. Idén is meglátogatta a Zánkai Erzsébet-tábort Dr. Herczegh Anita. A köztársasági elnök felesége a táborban vakációzó, az erdélyi Hargita megyében található gyergyószentmiklósi Szent Anna Gyermekotthonban élő gyerekekkel töltötte a délutánt, amelynek része volt egy közös sárkányhajózás is.

    A 6-16 év közötti gyerekek egy pályázat keretében érkeztek Zánkára és ebben az időszakban az élménytábor programjain vesznek részt. Ez azt jelenti, hogy a Balaton partján együtt nyaralnak a táborban tartózkodó, körülbelül 1600 gyerekkel, és velük közösen olyan színes programokba kapcsolódhatnak be, mint a sárkányhajózás, kalandpark, katamaránozás, sétahajókázás, csapatépítő ügyességi játékok, trambulinozás, sportvetélkedők, Ki mit tud? verseny, Tábori Olimpia, számháború, közös daltanulás, tábortűz program, vagy éppen az esti táncházi és koncertprogramok. "Megtiszteltetés számunkra, hogy Anita Asszonyt újra üdvözölhetjük a Zánkai Erzsébet-táborban. A köztársasági elnök felesége ezúttal is a gyergyószentmiklósi Szent Anna Gyermekotthonból érkezett gyerekeket látogatta meg. A 20 fős, gyermekekből és kísérőkből álló csoport vasárnap érkezett meg Zánkára, hogy hat felejthetetlen napot töltsenek el nálunk. A gyerekek együtt élnek át életre szóló élményeket, barátságokat köthetnek a táborban vakációzó gyerekekkel." – mondta el Hornyák Tibor, az Erzsébet Táborok főtitkára.
    
     Kiadó: Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.