OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2017. július 5., szerda 10:25

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2017. július 5., szerda (OS) - DK: Orbán pénzt vesz el a gyermekvédelemtől

    Több, mint 90 millió forint azonnali átcsoportosításáról döntött Orbán Viktor. A szociális és gyermekvédelemtől a versenysportra teszik át ezt az összeget. A szociálisan tökéletesen érzéketlen miniszterelnök azonnali végrehajtást rendelt el egy amúgy is anyagi gondokkal küzdő, kevés pénzből működő ágazattól. Ez a 90 millió forint a versenysportban, például a stadionépítésben nem tétel, de ahonnan elveszik, onnan nagyon fog hiányozni.

Szégyen, hogy ez megtörténhet 2017-ben Magyarországon, ahol több tízezer gyermek éhezik, ahol több, mint hárommillió szegény ember él. Ezzel a döntéssel tovább nőtt Orbán bűnlajstroma. A DK egy következő kormány részeként erősíteni fogja a gyermekvédelmet és több pénzt fog költeni szociális ellátásokra.

Niedermüller Péter alelnök, DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.