2017. november 20. hétfő

2017. július 17., hétfő 16:34

Az Emmi - Egyházi, Nemzetiségi és Civil kapcsolatokért Felelős Államtitkárságának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. július 17., hétfő (OS) -

Fülöp Attila szerint Kovácsvágás pozitív példa minden magyar település számára, hiszen a község élni akar, jövőjének alapját pedig a keresztény hitben látja. Ebből fakad a munka tisztelete, amely a protestáns tanítás fontos eleme. A helyettes államtitkár örömmel sorolta a magyar kormány által a településnek nyújtott támogatásokat, melyek segítségével helyi összefogással az elmúlt években számos kezdeményezést tudtak sikerre vinni a község lakói.

Kiadó: Emmi - Egyházi, Nemzetiségi és Civil kapcsolatokért Felelős Államtitkárság