OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2017. július 23., vasárnap 14:34

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2017. július 23., vasárnap (OS) - A Fidesz az erőszak pártja

    Míg Orbán Viktor a magyarok védelméről beszélt a tusványosi színpadon, szimpatizánsai a szeme láttára majdnem meglincseltek egy nőt: magyarok vertek magyart a véleménye miatt!

Orbán a folyamatos ellenségkereséssel, gyűlöletkeltéssel egyre erőszakosabbá hergeli híveit. A Nemzeti Választási Iroda és a Városliget után a fideszes agresszió már nem ismer határokat: idős és fiatal fideszes férfiak rángattak egy székely nőt.

Félelmetes, a legdurvább korokat idéző képeket láttunk egy földön összekuporodva fekvő, rettegő emberről. A Fidesz most nem kopaszokkal végeztette el a piszkos munkát: saját hívei váltak lincselő hordává. A történelem - Erdély történelme is - sokszor megmutatta már, mire képes az erőszakra fanatizáló cinikus politika. Orbán errefelé löki híveit. Ne hagyjuk, hogy erőszakba sodorja a magyarságot!

A határon túli józan magyarok nem válhatnak Orbánék erőszakos segédcsapataivá!

2018-ban mindenkinek, a határon túli magyar szavazópolgároknak is el kell döntenie, hogy az erőszak és a megosztás orbáni politikáját támogatják, vagy az igazság, egyenlőség, szolidaritás Botka László által meghirdetett hármasát.

MSZP
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.