OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2017. július 25., kedd 12:46

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2017. július 25., kedd (OS) - A Magyar Idők újabb hazugsága is bírósági ügy lesz

    A Magyar Idők mai cikke súlyos hazugságon és tárgyi tévedéseken alapul. Sem a Jobbik, sem frakciója vagy pártalapítványa soha nem alkalmazott kommentelésre embereket a közösségi médiában, vagyis sosem voltak fizetett bérkommentelői. A fideszes pártszócső cikkében említett személyek 2012 tavaszától 2015 végéig a Jobbik pártalapítványa által létrehozott Egyensúly Média Intézet keretein belül végeztek napi médiafigyelést: az írott és online napi és heti sajtó, az országos televíziók napi híradóblokkjai és egyes politikai műsorai, valamint az országos rádióadók híreinek kigyűjtése, szemlézése és szakmai szempontból való csoportosítása volt a feladatuk. Az adatsorokat végül az Intézet elemző munkatársai dolgozták fel. Ez a tevékenység teljesen szokványos a nemzetközi és a hazai politikai életben is. Egyiküknek sem volt feladata soha a közösségi médiában bármilyen jellegű feladat elvégzése, se figyelés, se bérkommentelés.

A Magyar Idők újabb rágalma kapcsán ismét megtesszük a szükséges jogi lépéseket, a kormányközeli pártlap képviselőjét hamarosan várjuk szeretettel a bíróságon, ahogyan mindazokat, akik átveszik a Habony Művek hazugságait.

Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.