OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2017. július 28., péntek 14:16

A Jobbik parlamenti frakciója közleménye
    Budapest, 2017. július 28., péntek (OS) - Már a gyerekek üdültetésére szánt pénzt is lenyúlják

    Hová fog még süllyedni az Orbán-kormány, ha már a gyermekek üdültetésére szánt pénzeknek is nyoma vész? 2012-ben a Fidesz arra hivatkozva szervezte át az utalványpiacot, hogy annak extraprofitjából ne külföldi multik gyarapodjanak, hanem rászoruló családok, gyerekek üdülhessenek.

Mára kiderült, az Erzsébet-utalványok bevételének csak 20 százaléka jut el a családokhoz, a többi, évi 7-8 milliárd rendre eltűnik. Úgy látszik, a Fidesz valódi célja nem a gyerekek, pusztán a haverok nyaraltatása volt Hongkongtól Ibizáig.

A 2018-as kormányváltást követően a Jobbik zéró toleranciát fog hirdetni a tolvaj politikusokkal szemben, gondoskodni fogunk róla, hogy nyári melegben a rászorult gyerekek valóban a vízparton, a fideszes maffiózók viszont a börtönben hűsöljenek.

Addig is a Jobbik közérdekű adatigényléssel keresi meg a Magyar Nemzet tényfeltáró újságíróját kikosarazó állami szerveket, ezt követen pedig megteszi a szükséges jogi lépéseket.

Kepli Lajos, a Jobbik országgyűlési képviselője és Jakab Péter, a Jobbik szóvivője
     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.