OS Országos Sajtószolgálat
2018. július 17. kedd
Ismertető


2017. augusztus 8., kedd 20:27

A Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet közleménye
    Budapest, 2017. augusztus 8., kedd (OS) - A devizahiteles családok örülnének, ha Fidesz-KDNP képviselőcsoportja is részt venne azon az ülésen, melyen a végrehajtási eljárások és a kilakoltások felfüggesztéséről dönthetnek

    Az Egyesület elnökségének véleménye szerint, mivel a devizaalapú kölcsönszerződésekkel kapcsolatban lényeges kérdésekben, előzetes döntéshozatali eljárások vannak folyamatban az Európai Unió Bírósága előtt, melyek fogyasztók számára kedvező elbírálása esetén, az árfolyamváltozás fogyasztóra történő korláltan áthárítása olyan tisztességtelen szerződési feltétel lehet, ami ezeknek a szerződéseknek akár a teljes érvénytelenségét eredményezheti. Az érvénytelen szerződések, nem szolgálhatnak végrehajtási eljárások alapjául, ezért a devizahitelek miatti végrehajtási eljárásokat és kilakoltatásokat, haladéktalanul fel kell függeszteni és nyilvánvaló, hogy az érintett magyar családok százezrei örülnének, ha Fidesz-KDNP képviselőcsoportja részt venne és támogatná az ellenzéki pártok devizahiteleseket védő törvényjavaslatait !
     Kiadó: Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.