OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2017. augusztus 14., hétfő 09:42

A Magyarországi Taoista Tai Chi Társaság közleménye
    Budapest, 2017. augusztus 14., hétfő (OS) - A Magyarországi Taoista Tai Chi Társaság tagjai nyár végén az ország több városában tartanak szabadtéri bemutatókat azzal a céllal, hogy minél többen megismerkedhessenek ezzel az ősi kínai mozgásformával.

    A Társaság legnagyobb szabadtéri programja, az Awareness Day, az alapító Moy Lin Shin mester kezdeményezése nyomán az elmúlt közel ötven évben nemzetközi rendezvénysorozattá nőtte ki magát, amelynek keretében 26 országban, több ezer fő részvételével tartanak nyilvános bemutatókat.
Akiknek fontos egészségük megőrzése, illetve javítása, és szeretnék kellemes, nem megerőltető, a testet-lelket megújító mozgásforma gyakorlásával eltölteni szabadidejüket, kiváló lehetőség a Taoista Tai Chi™.
A hazánkban is egyre népszerűbb meditatív mozgásforma számtalan irányzata közül a Taoista Tai Chi™ különlegessége, hogy
teljes egészében az egészség megőrzésére és javítására helyezi a hangsúlyt. Jótékony hatása kiterjed a vérkeringés serkentésére, a testtartás és az egyensúlyérzék javítására, az erő és a rugalmasság fejlesztésére, a stressz csökkentésére, és a kiegyensúlyozott, jó közérzet kialakítására.
A rendezvényeken a látogatók megtekinthetik a 108 lépésből álló Taoista Tai Chi™ sorozatot, valamint tájékozódhatnak a mozgásforma egészségre gyakorolt hatásairól.
További információ:
www.taoistataichi.hu

     Kiadó: Magyarországi Taoista Tai Chi Társaság

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.