2024. április 20. szombat

2017. augusztus 18., péntek 09:33

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. augusztus 18., péntek (OS) -

Együtt: Balog Zoltán azonnal lépjen fel az EMMI és az Erzsébet-táborokat szervező alapítvány személyi összefonódásai ellen!
Elég volt a korrupt személyzeti politikából!
Az Együtt felháborítónak tartja, hogy Hornyák Tibor főtitkár mellett az EMMI közigazgatási államtitkárának, Lengyel Gyöngyinek a fia is fontos pozícióban van az Erzsébet-táborok pénzügyi irányításában. Ezzel az EMMi államtitkára is követte Orbán Viktor példáját, és gyermeke saját lábon állását támogatja állami forrásokkal a háttérben. Balog Zoltánnak, az emberi erőforrások miniszterének azonnal fel kell lépnie a személyi összefonódások ellen.
A 24.hu cikkéből kiderült miért nem látott kivetnivalót az Emberi Erőforrások Minisztériuma abban, hogy a hátrányos helyzetű gyerekek üdültetését végző Erzsébet-táborok vezetője 110 ezer forintot költött naponta saját luxusszállására. Hornyák Tibor főtitkár mellett ugyanis az EMMI közigazgatási államtitkárának, Lengyel Gyöngyinek a fia is fontos pozícióban van az Erzsébet-táborok pénzügyi irányításában.

Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja