OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2017. augusztus 18., péntek 09:33

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. augusztus 18., péntek (OS) -

    Együtt: Balog Zoltán azonnal lépjen fel az EMMI és az Erzsébet-táborokat szervező alapítvány személyi összefonódásai ellen!
Elég volt a korrupt személyzeti politikából!
Az Együtt felháborítónak tartja, hogy Hornyák Tibor főtitkár mellett az EMMI közigazgatási államtitkárának, Lengyel Gyöngyinek a fia is fontos pozícióban van az Erzsébet-táborok pénzügyi irányításában. Ezzel az EMMi államtitkára is követte Orbán Viktor példáját, és gyermeke saját lábon állását támogatja állami forrásokkal a háttérben. Balog Zoltánnak, az emberi erőforrások miniszterének azonnal fel kell lépnie a személyi összefonódások ellen.
A 24.hu cikkéből kiderült miért nem látott kivetnivalót az Emberi Erőforrások Minisztériuma abban, hogy a hátrányos helyzetű gyerekek üdültetését végző Erzsébet-táborok vezetője 110 ezer forintot költött naponta saját luxusszállására. Hornyák Tibor főtitkár mellett ugyanis az EMMI közigazgatási államtitkárának, Lengyel Gyöngyinek a fia is fontos pozícióban van az Erzsébet-táborok pénzügyi irányításában.

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.