OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2017. augusztus 18., péntek 10:31

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye
    Budapest, 2017. augusztus 18., péntek (OS) -

    A Kereszténydemokrata Néppárt részvétét fejezi ki a megannyi nemzetből származó áldozatok családjainak és a sebesülteknek mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Az erőszak újra kíméletlenül lecsapott Európára. Ezúttal Spanyolországban követelt megannyi áldozatot a szélsőséges iszlám terror. Nem hagyhatjuk, hogy kontinensünkön mindennapos esemény legyen, hogy békés járókelőket ütnek el furgonnal, robbantanak, lövöldöznek, megkéselik szeretteinket. Meg kell védenünk magunkat, kultúránkat, életvitelünket ezen összehangolt támadásokkal szemben és be kell fejezni az egyelőre semmittevésbe forduló nagy európai megoldáskeresésre való várakozást!


     Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.