OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2017. augusztus 20., vasárnap 19:06

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye
    Budapest, 2017. augusztus 20., vasárnap (OS) - A sikeres magyar állam alapját az összetartó, aktív helyi közösségek adják -

    Az LMP szerint Magyarország akkor lesz sikeres ország, ha a társadalom egészének megteremtjük a lehetőséget arra, hogy saját jövőjét alakítsa. Az LMP olyan Magyarországot szeretne, ahol az állam igazságos, mindenki felé egyaránt nyitott, és ahol mindenki bizalommal fordul a másik felé.

Augusztus 20. nem csupán az államról és az államalapításról szól, ezen a napon minden magyar állampolgárt is ünneplünk, határokon innen és túl. Az állampolgárok azok, akik megtöltik tartalommal, jövőképpel, reménnyel azt a Magyarországot, amin mindannyian élünk.

Egy ország csak annyira lehet szabad és erős, amennyire az azt alkotó egyének, családok, helyi közösségek azok. Az LMP legfontosabb küldetése, hogy újra közösségként gondolkodjunk, cselekedjünk és újrateremtsük azt a Magyarországot, ahol az egyéni boldogulás és az ország sikere egyaránt fontos és megvalósítható.

LMP Sajtó
     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.