OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2017. augusztus 22., kedd 12:13

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2017. augusztus 22., kedd (OS) - Semjén Zsolt beszólt a fideszes oligarcháknak - és magának

    Semjén Zsolt 2012-ben 19,7 milliós fizetése után 2,3 millió forint adókedvezményt vett fel, így egy fillér adót sem fizetett. Ugyancsak adóelkerülők Schmidt Mária és Mészáros Lőrinc tőzsdei cégei, melyeknek sem társasági adót, sem pedig helyi adót nem kell majd fizetniük.

Ezek után egyértelmű, hogy Semjén Zsolt saját magára és a magyar népen élősködő fideszes oligarchákra célzott, amikor azt mondta: "PC módon tudnék olyan népcsoportot, pontosabban olyan csoportokat mondani Magyarországon, akik életükben egy fillér adót nem fizettek, mégis abszurd lenne azt mondani, hogy ne legyen szavazati joguk".

Ha a magyar emberek fideszes csalás és manipuláció nélkül élhetnek a szavazati jogukkal, akkor 2018-ban Botka László vezetésével az egész élősködő társaságot el fogják zavarni, Semjén Zsolttal az élen.

MSZP

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.