2024. április 16. kedd

2017. augusztus 22., kedd 12:13

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2017. augusztus 22., kedd (OS) - Semjén Zsolt beszólt a fideszes oligarcháknak - és magának

Semjén Zsolt 2012-ben 19,7 milliós fizetése után 2,3 millió forint adókedvezményt vett fel, így egy fillér adót sem fizetett. Ugyancsak adóelkerülők Schmidt Mária és Mészáros Lőrinc tőzsdei cégei, melyeknek sem társasági adót, sem pedig helyi adót nem kell majd fizetniük.

Ezek után egyértelmű, hogy Semjén Zsolt saját magára és a magyar népen élősködő fideszes oligarchákra célzott, amikor azt mondta: "PC módon tudnék olyan népcsoportot, pontosabban olyan csoportokat mondani Magyarországon, akik életükben egy fillér adót nem fizettek, mégis abszurd lenne azt mondani, hogy ne legyen szavazati joguk".

Ha a magyar emberek fideszes csalás és manipuláció nélkül élhetnek a szavazati jogukkal, akkor 2018-ban Botka László vezetésével az egész élősködő társaságot el fogják zavarni, Semjén Zsolttal az élen.

MSZP

Kiadó: MSZP Országos Központ