OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2017. augusztus 22., kedd 17:58

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. augusztus 22., kedd (OS) - A fideszes igazságszolgáltatás szégyene M. Richárd elengedése

    Egy országot döbbentett meg az a hírnek, miszerint szabadlábon, házi őrizetben védekezhet a jogosítvány nélkül, kokain hatása alatt, két ember halálával végződő balesetet okozó M. Richárd. Hogyan érezheti magát biztonságban Magyarországon az a törvénytisztelő állampolgár, aki azt látja, hogy a kormánypárti politikusok és oligarchák súlyos korrupciós ügyei mellett szabadlábon járhat-kelhet a két ártatlan ember haláláért felelős drogos bűnöző? Többek között ezt a kérdést is felteszi a Jobbik Pintér Sándor belügy- és Trócsányi László igazságügy-miniszternek.

Felháborító, hogy kétes hírű, alvilághoz sorolt alak a két ember halálát okozó baleset után is úgy sétál ki szabadon a hatóságok és az igazságszolgáltatás intézményeiből, mintha mi sem történt volna. Sőt, az egzotikus Seychelles-szigeteken nyaral, s ugyanúgy luxusautókat vezet Budapesten, mint a tragikus baleset okozása előtt. Valószínűleg a fehér port is hasonló gyakorisággal szippantgatja a napokban is, mint előtte tette. Jogosan merül fel sokakban a kérdés: vajon felsőbb szintről kap-e védelmet a halálos balesetet okozó izomagy, aki mindössze egy hétvégét töltött őrizetben? A bírói döntés összefüggésben áll-e azzal, hogy M. Richárd jó viszonyt ápol azzal a céggel, amelyik Németh Szilárd, Rogán Antal és a Fidesz rendezvényeit biztosítja?


     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.