OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2017. augusztus 22., kedd 18:54

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2017. augusztus 22., kedd (OS) -

    Lelepleződött a Fidesz manipulatív kampánya

Ma lelepleződött a Fidesz telefonos kampánya, amely hazugságra épül és semmi mást nem céloz, mint az idős emberek manipulálását, hergelését a Jobbik ellen. A Fidesz fél a kormányváltó erőtől, a Jobbiktól, ezért vet be gyűlöletkeltő, társadalmi csoportokat megosztó, uszító kampányfogásokat. Úgy gondolom, hogy ez nem volt bölcs döntés, hiszen hiába nézi le a Fidesz a nyugdíjasokat, nagy részük nem fog bedőlni a kormány újabb hazugságkampányának. A kiragadott félmondatok helyett újra mindenki figyelmébe ajánlom júliusban, a tusványosi botrány után írt Facebook-bejegyzésemet:
https://www.facebook.com/vonagabor/posts/10155627042494623:0

Ismét vitára hívom a gépi hang mögé rejtőző Orbán Viktort, hogy olyan valódi kérdésekről beszéljünk, mint a nyugdíjrendszer fenntarthatósága, a férfiak 40 év munkaviszony utáni nyugdíj lehetősége és a gyógyszertámogatás reformja.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke
     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.