OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2017. augusztus 24., csütörtök 14:50

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2017. augusztus 24., csütörtök (OS) - Elnökhelyettest választottak a Liberálisok

    Sermer Ádámot, a Magyar Liberális Párt - Liberálisok ügyvivőjét, a párt ifjúsági szervezetének elnökét Fodor Gábor pártelnök felkérésére a párt Ügyvivő Testülete augusztus 23-án egyhangú döntéssel megválasztotta szervezésért és jelöltállításért felelős elnökhelyettesnek.

Azért, hogy minden eshetőségre fel legyünk készülve, egy ideje már zajlik a jelöltállítás az egyedül indulás esetére. Sermer Ádám országos szervezőként eddig is nagyban hozzájárult ehhez az építkezéshez, ezután pedig kiemelten dolgozik azon, hogy mielőbb véglegessé váljon annak a 106 embernek a köre, akik egyedüli megmérettetés esetén büszkén vállalják a liberális képviseletet. Közel 70 jelölt-jelöltünk személye ismert, akiket különböző felületeken folyamatosan mutatunk be a választóknak, és ezt a munkát addig folytatjuk, amíg minden egyéni választókörzet liberális jelölt-jelöltjének kiléte nem tisztázódik.

A Liberálisok továbbra is bíznak abban, hogy 2018-ban a demokratikus ellenzék egyesíteni fogja az erőit, hiszen a jelenlegi egyfordulós, győztes-kompenzációs választási rendszerben kizárólag egy a jelenleginél is szélesebb, demokratikus (szélsőségek nélküli) paletta együttműködése hozhatná meg egy érdemi kormányváltás esélyét.

Sermer Ádám eddig is bizonyította eltökéltségét, szabadelvű gondolkodását, következetes hozzáállását; a LiFT vezetőjeként számtalan példán keresztül mutatta meg mennyire progresszív, 21. századi európai fiatalként látja a világot.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.