OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2017. augusztus 30., szerda 19:01

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2017. augusztus 30., szerda (OS) - A bíróság nem a Jobbik, hanem a Fidesz politikusát kötelezte elsőfokon bocsánatkérésre

    A Fidesz bármire képes a szavazatokért, akár arra is, hogy hazugságokkal zaklassa a szépkorúakat: most épp Csöbör Katalin hergeli őket azért, mert Vona Gábor elítéli a Fidesz nyugdíjasellenes gyűlöletpolitikáját.

Miskolcon már tudjuk, hogy ez mit jelent. A hazugságok miatt a nyugdíjasok akár tüntetni is készek ahelyett, hogy békében, tisztességes nyugdíjrendszer és biztonságos egészségügyi ellátás mellett élhetnék az életüket.

A Jobbik a nyugdíjasoknak megoldásokat kínál, a Fidesz viszont csak hazugságokat. Ebben pedig az sem tartja vissza a kormánypártiakat, hogy a Fidesz lakájmédiáját, a Miskolci Naplót többször is elmarasztalta a törvényszék a Jobbik és a nyugdíjasok kapcsán terjesztetett hazugságok miatt, legutóbb pedig épp a Fidesz – és nem a Jobbik – miskolci frakcióvezetőjét kötelezte a bíróság elsőfokon bocsánatkérésre. Ezt a fideszes bocsánatkérést várja hónapok óta nagyon sok becsapott nyugdíjas is.

Jakab Péter, a Jobbik szóvivője
    
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.