OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2017. szeptember 4., hétfő 06:59

A VÁLASZ - Változást Akaró Szavazók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. szeptember 4., hétfő (OS) - A VÁLASZ-t, azaz a Változást Akaró Szavazók Pártját olyan választópolgárok alapították, akik úgy gondolják, nemcsak négyévenként elővett biodíszletként szeretnének részt venni az ország életében, hanem közvetlenül is bele akarnak szólni saját sorsukba, tenni akarnak azért, hogy országunk egy skandináv típusú jóléti állammá válhasson, s ugyanilyen aktivitásra ösztönzik a többi állampolgárt is.

    A VÁLASZ Párt 2017. augusztus 27-én megtartott közgyűlésén az alábbi határozatokat hozta:
1.)Mivel a 2018-as választásnak az ország jövője szempontjából hatalmas tétje van, a demokratikus ellenzéki pártoknak el kell dönteni, képesek-e az ország érdekében átmeneti időre háttérbe szorítani egyéni - és pártérdekeiket. A jelenlegi rendszer leváltására csak akkor van lehetőség, ha azt tesszük, amit a szavazóink joggal elvárnak tőlünk, azaz egyesítjük erőinket a választás idejére, tudatosan törekszünk a kompromisszumokra, és közös egyéni és listás jelöltjeink együtt indulnak egy Demokratikus Választási Szövetség égisze alatt.
A VÁLASZ Közgyűlése határozatot hozott arról, hogy elküldi együttműködésre felhívó levelét a jelenleg bejegyzett 200 pártból minden olyannak, akiknek a céljai között szerepel a jelenlegi kormány leváltása, és egy új, humánusabb, demokratikus alapokon álló Magyar Köztársaság megteremtése.

     Kiadó: VÁLASZ - Változást Akaró Szavazók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.