2017. november 20. hétfő

2017. szeptember 6., szerda 10:52

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. szeptember 6., szerda (OS) -

Berkecz Balázs - Morális és anyagi csőd Pécsett: az egész pécsi közgyűlés mondjon le!

Ne vezessenek be különadókat!

Orbán Viktor és a Fidesz gyámság alá helyezte Páva Zsoltot, Pécs polgármesterét, mindeközben a gyámot képviselő Csizi Péter arról hazudozik a sajtóban, hogy nem ők okozták a bajt. Pécsett a gazdasági csőd mellett bekövetkezett a totális morális csőd is. Páva Zsoltnak és Csizi Péternek nincs helye Pécs város élén, azonnal mondjanak le! Legyen időközi önkormányzati választás Pécsett, csak ez teremt tiszta helyzetet!

Alig néhány éve történt, hogy az állam átvállalta az önkormányzatok adósságát, ráadásul Pécs második volt országosan a 45 milliárd forintos adósságával, de most ott tartunk, hogy Páva Zsolt már bevallott újabb 5 milliárd adósságot, most Csizi Péter már 7,5 milliárdról beszél,  miközben megbízható információm szerint 24 milliárd forint mínuszban van Pécs városa és cégei. Mindeközben Csizi a 45 milliárdos állami konszolidáció után még mindig a néhai Tasnádi Péter vezette közgyűlésre mutogat.
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja