OS Országos Sajtószolgálat
2018. július 16. hétfő
Ismertető


2017. szeptember 6., szerda 10:52

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. szeptember 6., szerda (OS) -

    Berkecz Balázs - Morális és anyagi csőd Pécsett: az egész pécsi közgyűlés mondjon le!

Ne vezessenek be különadókat!

Orbán Viktor és a Fidesz gyámság alá helyezte Páva Zsoltot, Pécs polgármesterét, mindeközben a gyámot képviselő Csizi Péter arról hazudozik a sajtóban, hogy nem ők okozták a bajt. Pécsett a gazdasági csőd mellett bekövetkezett a totális morális csőd is. Páva Zsoltnak és Csizi Péternek nincs helye Pécs város élén, azonnal mondjanak le! Legyen időközi önkormányzati választás Pécsett, csak ez teremt tiszta helyzetet!

Alig néhány éve történt, hogy az állam átvállalta az önkormányzatok adósságát, ráadásul Pécs második volt országosan a 45 milliárd forintos adósságával, de most ott tartunk, hogy Páva Zsolt már bevallott újabb 5 milliárd adósságot, most Csizi Péter már 7,5 milliárdról beszél,  miközben megbízható információm szerint 24 milliárd forint mínuszban van Pécs városa és cégei. Mindeközben Csizi a 45 milliárdos állami konszolidáció után még mindig a néhai Tasnádi Péter vezette közgyűlésre mutogat.
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.