OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2017. szeptember 6., szerda 10:53

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. szeptember 6., szerda (OS) -

    Szigetvári Viktor panasza miatt mégis kell nyomoznia a rendőrségnek a kerepesi hűtlen kezelés gyanújának ügyében

Szigetvári Viktor, az Együtt választmányának elnöke májusban tett feljelentést annak ügyében, hogy bár kevesebb buszjáratot indít a Kerepes menetrend szerinti helyi személyszállítását ellátó cég, mégis ugyanannyi pénz kapnak a Franka Tibor vezette várostól. Szigetvári Viktor panasztétele miatt a Gödöllői Járási Ügyészség a korábban megszüntetett nyomozás folytatására szólította fel a rendőrséget.

Mint ismert, Szigetvári Viktor májusban tett feljelentést aKerepes város buszszolgáltatásra kötött közszolgáltatási szerződésével kapcsolatos problémák ügyében. Az önkormányzat 2012. szeptember 28-án kötött közszolgáltatási szerződést a Régió 2007 Kft.-vel autóbusszal végzett menetrend szerinti helyi személyszállítás ellátására Kerepes közigazgatási területére vonatkozóan. A 2015. december 21-én módosított, jelenleg hatályos szerződéshez képest Franka Tibor polgármesterrel történt - a busztársaság vezetője által írt levél szerint - 2016 évvégi szóbeli megállapodás alapján csökkent a buszjáratok száma. Ugyanakkor információink szerint az írásos megállapodást nem módosították, a képviselő-testület részéről nem volt erre vonatkozó döntés és  Kerepes Város Önkormányzata jelenleg is ugyanakkora összeget fizet a Régió 2007 Kft. számára a buszszolgáltatásért, így számítások szerint havi közel 100.000 forintos kár érheti az önkormányzatot.


     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.