OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2017. szeptember 7., csütörtök 16:05

A Baptista Tevékeny Szeretet Misszió közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. szeptember 7., csütörtök (OS) -

    Mint azt a Btesz sajtóreferense elmondta, természetesnek érzik azt, hogy emellett saját forrásokból is támogassák az alapítvány munkáját, ezért a kollegák körében jótékonysági vásárt rendeztek, a befolyt összegből pedig füzeteket, ceruzákat, édességet vásároltak. Az akciónak köszönhetően a település valamennyi első osztályos tanulója csomagot kapott, amely füzeteket, ceruzákat, édességet tartalmazott. A szervezet a ruhaadományokat a településen működő gyermekjóléti szolgálatnak adta át, a további tanszereket pedig a Csillagpontnak, amely szolgáltató a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió fenntartásában működik, és többek között, a gyerekek felzárkóztatását elősegítő tanulószobát is működtet.      
    
     Kiadó: Baptista Tevékeny Szeretet Misszió

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.