2024. április 19. péntek

2017. szeptember 7., csütörtök 16:05

A Baptista Tevékeny Szeretet Misszió közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. szeptember 7., csütörtök (OS) -

Mint azt a Btesz sajtóreferense elmondta, természetesnek érzik azt, hogy emellett saját forrásokból is támogassák az alapítvány munkáját, ezért a kollegák körében jótékonysági vásárt rendeztek, a befolyt összegből pedig füzeteket, ceruzákat, édességet vásároltak. Az akciónak köszönhetően a település valamennyi első osztályos tanulója csomagot kapott, amely füzeteket, ceruzákat, édességet tartalmazott. A szervezet a ruhaadományokat a településen működő gyermekjóléti szolgálatnak adta át, a további tanszereket pedig a Csillagpontnak, amely szolgáltató a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió fenntartásában működik, és többek között, a gyerekek felzárkóztatását elősegítő tanulószobát is működtet.

Kiadó: Baptista Tevékeny Szeretet Misszió