OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2017. szeptember 13., szerda 14:30

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2017. szeptember 13., szerda (OS) - A DK alelnöke az egyetlen magyar az EP terrorizmusellenes különbizottságában

    Az Európai Parlament júliusban különbizottság fölállítását határozta el a terrorizmus elleni küzdelem jogi és gyakorlati hiányosságainak föltárására. A Parlament tegnap megválasztotta a 30 fős bizottság tagjait, köztük – egyetlen magyarként – Niedermüller Pétert, a DK alelnökét és EP-képviselőjét.

Nem véletlenül. Niedermüller a VoteWatch nevű honlap szerint a legbefolyásosabb magyar ellenzéki képviselő az Európai Parlamentben. Kompetenciája is nehezen kérdőjelezhető meg: ő volt a jelentéstevője az Európai Menekültügyi Ügynökség létrehozásáról, és árnyék-jelentéstevője az Európai Határ- és Parti Őrség fölállításáról szóló jelentésnek.

A Demokratikus Koalíció nagy örömmel fogadta Niedermüller Péter fontos megbízatását és új feladatához is jó munkát kíván alelnökének.

DK Sajtóiroda

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.