2017. szeptember 20. szerda

2017. szeptember 13., szerda 14:48

A Pest Megyei Kormányhivatal közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. szeptember 13., szerda (OS) - A műszaki meghibásodást követően a Pest Megyei Kormányhivatal megtette a szükséges intézkedéseket az adatszolgáltatás mielőbbi helyreállítására. A számítógépek javítása már megtörtént, jelenleg a rendszer tesztelése és az adatbázis telepítése történik. A hét második felében várhatóan a teljes helyreállítás befejeződik.

A hatóság szakemberei nyomatékosan hangsúlyozzák, az informatikai rendszert érintő műszaki meghibásodás alatt az automata mérőállomásokon az adatgyűjtés továbbra is folyamatos. Az ügyeletet ellátó szakemberek figyelemmel kísérik a levegőminőség alakulását, rendkívüli változás, kedvezőtlen levegőminőségi helyzet esetén tájékoztatják az érintett önkormányzatokat."

Kiadó: Pest Megyei Kormányhivatal

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.