OS Országos Sajtószolgálat
2018. július 17. kedd
Ismertető


2017. szeptember 13., szerda 14:48

A Pest Megyei Kormányhivatal közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. szeptember 13., szerda (OS) - A műszaki meghibásodást követően a Pest Megyei Kormányhivatal megtette a szükséges intézkedéseket az adatszolgáltatás mielőbbi helyreállítására. A számítógépek javítása már megtörtént, jelenleg a rendszer tesztelése és az adatbázis telepítése történik. A hét második felében várhatóan a teljes helyreállítás befejeződik.

    
A hatóság szakemberei nyomatékosan hangsúlyozzák, az informatikai rendszert érintő műszaki meghibásodás alatt az automata mérőállomásokon az adatgyűjtés továbbra is folyamatos. Az ügyeletet ellátó szakemberek figyelemmel kísérik a levegőminőség alakulását, rendkívüli változás, kedvezőtlen levegőminőségi helyzet esetén tájékoztatják az érintett önkormányzatokat."

Kiadó: Pest Megyei Kormányhivatal

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.